Verzenden & retourneren

Gratis verzending vanaf 59€


We doen ons uiterste best om bestellingen te leveren in Belgie op 1/2 werkdag en voor Nederland op 2 werkdagen.

Levering in België onder het bestelbedrag betaal je slechts 3.95 euro.
  1. Je hebt de keuze in een afhaling in uw dichtstbijzijnde Bpost postpunt of DPD Pickup parcelshops dichtbij jouw in de buurt.
  2. Levering thuis of op het werk.

Voor een afhaling in een dichtstbijzijnde PostPunt in België verzenden we uw bestelling naar het dichtsbijzijnde postpunt. U krijgt na uw bestelling een trackingcode om uw bestelling te volgen. Van zodra het pakket is toegekomen ontvang je een bericht. Het postpunt wordt gekozen via je thuisadres. Wil je zelf een postpunt kiezen bv dicht bij je werk? Geef het afhaalpunt door in het vakje opmerkingen bij uw bestelling. Een afhaalpunt kan u hier onderaan kiezen.Gratis verzending vanaf 59€

Voor levering naar Nederland onder het bestelbedrag betaal je 6.50 euro voor thuis en naar een dichtsbijzijnde DPD punt.
  1. Je hebt de keuze in DPD Pickup parcelshop dichtbij in jouw buurt. Je hoeft niet thuis te zijn voor het leveren van jou pakje. Je ontvangt een bericht om het pakket af te halen in het dichtsbijzijnde DPD afhaalpunt.
  2. Levering thuis of op het werk.
Voor een afhaling in een dichtstbijzijnde Dpd afhaalpunt verzenden we uw bestelling naar het dichtsbijzijnde afhaalpunt. U krijgt na uw bestelling een trackingcode om uw bestelling te volgen. Van zodra het pakket is toegekomen ontvang je een bericht. Het postpunt wordt gekozen via je thuisadres. Wil je zelf een postpunt kiezen bv dicht bij je werk? Geef je het afhaalpunt door in het vakje opmerkingen bij uw bestelling. Een afhaalpunt kan u hier onderaan kiezen.Een Dpd of bpost afhaalpunt zoeken.


DPD afhaalpunt België DPD afhaalpunt Nederland Bpost afhaalpunt Belgie
Zoek een dichtsbijzijnde DPD parcelshop Vind uw dichtstbijzijnde Pickup parcelshop Zoek een Bpost afhaalpunt


We also ship worldwide to Germany, France, Spain and UK.


Sent to a nearest DPD pick-up point in Germany: 7.5€

We ship your package to a nearest DPD pick-up point. You will be notified by email where you can pick up the package.

Sent to a nearest DPD pick-up point in France: 8.5€

We ship your package to a nearest DPD pick-up point. You will be notified by email where you can pick up the package.

Home delivery in Spain: 35€

Your package will be delivered to your home address.

Home delivery in UK: 14.50€

Your package will be delivered to your home address.


Uw pakket retourneren

Bent u niet tevreden over het geleverd product dan kan u het pakket retourneren binnen de 14 dagen via uw dichtsbijzijnde postpunt. U kan de dichtsbijzijnde postpunten terugvinden via de website van Bpost www.bpost.be.


Aantal voorwaarden:
Artikelen alleen terugsturen in hun oorspronkelijke verpakking. U vult op het retourformulier uw telefoonnummer,datum van terugzending,welk produkt en reden. Indien u de retoursticker gebruikt en het pakket afgeeft bij uw dichtsbijzijnde postpunt hoeft u niets te betalen. Bij afgifte ontvangt u een bewijs dat u moet bewaren bij uw aankoopbewijs. Van zodra het pakket goed is aangekomen zullen wij overgaan tot volledige terugbetaling binnen 20 werkdagen (excl. verzendkosten).


Print retourformulier