Over ons

Online bestellen moet steeds een feest blijven en zo zit je bij Bercadeau al zeker goed. Geen bestelling gaat bij ons naar buiten vooraleer het goed is nagezien en met veel aandacht wordt verpakt zodat elke zending een feest is om te ontvangen.

Hoe zijn we op de naam gekomen?

Een stukje van onze famillienaam zit er mee in verwerkt om zo uit te komen op Bercadeau. Een naam die nu al goed gekend is en leuk blijft hangen als je op zoek bent naar originele cadeautjes voor jezelf, je vrienden en familie.

We bieden een uniek en uitgebreid assortiment in lifestyle, woon, kinderkamer accessoires en feestelijke verpakking. Bestellingen worden uit eigen voorraad geleverd waardoor we snel kunnen leveren.

We zijn nu overgeschakeld naar een volledig nieuwe webwinkel om onze klanten een nog betere shopervaring aan te bieden.

Het toffe is dat we nu ook kunnen werken met bonuspunten die je ontvangt bij je aankoop. Die kan je omruilen in gratis producten. Ook de verzendkosten houden we op een mooie 3.95€ per pakket voor leveringen in België.

Ben je benieuwd naar de laatste trends en leuke kortingsacties? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en ontvang al meteen 10% korting op je volgende aankoop.

Heb je nog vragen, suggesties of opmerkingen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Veel winkelplezier.

Wim - Bercadeau.