ME & MATS Amsterdam

ME & MATS Amsterdam chocolade

Soms veroorzaken de ergste dingen in het leven een radicale, maar positieve verandering.

Dat gebeurde met Astrid, de oprichter van ME & MATS. Het verhaal van ME & MATS is begonnen na een tragisch moment. Haar zoon Mats werd te vroeg geboren en heeft de strijd voor zijn leven verloren.Astrid was verwoest. Maar na een tijdje realiseerde ze zich dat die korte momenten met haar zoon Mats de gelukkigste momenten in haar leven zouden zijn geweest. Het gebeurde ook bij Astrid dat geluk kon worden gevonden in kleine dingen, de cherishing moments. Op dat moment, enkel toen en daar, werd ME & MATS geboren. Het doel van ME & MATS is om dat bericht de wereld in te sturen: enjoy life, find your delights in small things crossing your path and choose the things that give you and the ones you love that particular feeling of happiness. ME & MATS zorgt ervoor dat Mats nog steeds deel uitmaakt van haar leven en is er om haar te herinneren.

Geen producten in deze categorie