Beoordelingen

Ik had een aantal vragen over een paar artikelen. Wim antwoordde me de dag zelf nog. Daarnaast had ik per ongeluk 1 deurmat te veel besteld (en al betaald), maar dit bedrag werd zonder problemen afgehandeld en volledig teruggestort. De levering kwam slechts 2 dagen na mijn bestelling aan en alles was met zorg ingepakt. Bedankt voor de goede klantenservice, de mooie producten en de snelle levering, Wim!
Snelle levering en het product (kapstok van Roommate) voldeed aan de verwachtingen.
Ik heb nog nooit zo een goede service gehad. Ook al heb ik langer moeten wachten, ik werd op de hoogte gesteld. Er was blijkbaar staking bij de post waardoor ik geen mail ontving, maar Wim bracht me op de hoogte. Er zat ook een persoonlijk kaartje bij mijn bestelling om mij te bedanken voor het geduld. De wallframe is ook super! Zal onze kinderkamer heel mooi maken!!
Super Bercadeau!
Snelle service en met zorg ingepakt. Ik was verrast door de attentie, bedankt!
Prima service, alles verliep heel vlotjes en snel. Ook een bijzonder aardig en vriendelijke verkoper. Dik in orde dus.. ook nog bedankt voor de leuke attentie !!
Heel leuk ingepakt en een vlotte service! Bedankt!
Helemaal tip top! Ik kocht het kussen met de cactussen.
Bestelling was tiptop in orde en werd snel geleverd. Bovendien werd het ook met veel zorg ingepakt. Bedankt!
Top service! Mooi verpakt en de wallframe is echt heel mooi
Op zoek naar en kado voor mijn kleinzoon Candylab, in Dusseldorf uitverkocht, wat nu, via Bercadeau ,makkelijk bestellen en supersnel geleverd ,
zeer tevreden.
Plaats een nieuwe bericht