Welkom op onze blog

07/05/2017
door Bercadeau .


Zacht roze, groen en goud is het nieuwe zwart.

19/09/2017
door Bercadeau .

Op zoek naar wat vernieuwing in je interieur?

Nu het wat kouder gaat worden schakelen velen van ons over naar warme zachte kleuren. Schilder eens een accentmuur in pastelroze!

Vervang je sierkussens, pas je woonaccessoires aan en creëer een hoekje met sfeervolle kaarsen en een paar leuke plantjes. Je zal zien dat deze kleine aanpassingen meteen een groot effect hebben!


Heerlijke chocolade van Me & Mats

02/08/2017
door Bercadeau .


Enkel 100 gram chocolade is all it takes to share a bite of happiness. Met deze chocolade gifts van ME & MATS stuur je leuke inspirerend berichten de wereld in: enjoy life, find your delights in small things crossing your path and choose the things that give you and the ones you love that particular feeling of happiness.


Soms veroorzaken de ergste dingen in het leven een radicale, maar positieve verandering.

Dat gebeurde met Astrid, de oprichter van ME & MATS. Het verhaal van ME & MATS is begonnen na een tragisch moment. Haar zoon Mats werd te vroeg geboren en heeft de strijd voor zijn leven verloren.Astrid was verwoest. Maar na een tijdje realiseerde ze zich dat die korte momenten met haar zoon Mats de gelukkigste momenten in haar leven zouden zijn geweest. Het gebeurde ook bij Astrid dat geluk kon worden gevonden in kleine dingen, de cherishing moments. Op dat moment, enkel toen en daar, werd ME & MATS geboren. Het doel van ME & MATS is om dat bericht de wereld in te sturen: enjoy life, find your delights in small things crossing your path and choose the things that give you and the ones you love that particular feeling of happiness. ME & MATS zorgt ervoor dat Mats nog steeds deel uitmaakt van haar leven en is er om haar te herinneren.

Nieuwe boekentassen & rugzakken Engel.

22/06/2017
door Bercadeau .


Met de nieuwe collectie boekentassen en rugzakken van Engelpunt wordt het weer feest. Een print die heel geliefd is onder de meisjes zijn de ijsjes. Deze hadden ze al opgenomen in hun collectie met het klein rugzakje. Vanaf nu is er ook de grote boekentas en rugzak verkrijgbaar in deze coole print.

Voor de stoere boys is er nu ook een nieuwe print met donderwolken. Een fijne donkergroene kleur met bliksems en donderwolken. Verkrijgbaar in een grote boekentas, rugzak en voor de instappers een klein rugzakje.

Wat je niet ziet, maar wel zeer fijn is om te weten is dat deze boekentassen en rugzakken gemaakt zijn van gerecycleerde frisdrankflessen.

Maak je eigen persoonlijke wallframe van Dots Lifestyle.

25/05/2017
door Bercadeau .


Met de nieuwe handgemaakte wallframe van Dots Lifestyle creëer je zelf een eyecatcher aan de muur.

Leuk voor in de woonkamer, kinderkamer, kantoor of in het toilet. Elke plank is voorzien van een sleuf, hierdoor blijven kaarten of foto's makkelijk staan. Mag het wat groter zijn dan kan je ook meerdere wallframes naast elkaar plaatsen.

Het houten frame is ook verder uit te bouwen met twee extra sets. Zo is er een letterset om mooie quotes te maken en een accessoires set voor extra hangmogelijkheden plus twee vaasjes voor een bloem.

Handgemaakt uit natuurlijk hout van het FCS keurmerk. Dat betekent dat het hout op een duurzame wijze uit het bos is geoogst, zonder schade aan het bos toe te brengen.


Mix en match en creëer je eigen wallframe.

Verlicht je kinderkamer op een gezellige en kindvriendelijke manier.

17/05/2017
door Bercadeau .

Led kindernachtlampjes

Tijdens het slapen gebeurt er veel in het hoofdje van je kindje. De indrukken van heel de dag moeten verwerkt worden. Laat je kind nog een 15 tal minuten lekker ontspannen voor het slapen door een boek te lezen of nog rustig te laten spelen.

Computerspelletjes vermijd je best voor het slapen gaan. Zorg dat de kamer op een aangename temperatuur is tussen de 16 en 21 graden. Een rustige en slaapvriendelijke omgeving maak het inslapen een stuk aangenamer. Een leuk sfeerlampje zorgt ervoor dat je kind minder bang is in het donker en sneller inslaapt. De nieuwe diertjes led verlichting van Disaster Design geven een aangename sfeer en worden niet warm.

Een goede nachtrust voor je kind betekent ook een goede nachtrust voor de ouders :-)

YES! Onze nieuwe shop is online!

08/05/2017
door Bercadeau .


Zeer blij jullie te mogen zien op onze nieuwe shop!

Een nieuwe look en feel en veel gebruiksvriendelijker. Maak alvast een nieuw account aan zodat je een goed overzicht hebt van je vorige bestellingen en zo sneller kan bestellen.

Heb je een bestelling geplaatst en wil je nog snel iets melden? Vanaf nu kan je ons ook een bericht sturen via je account. Bij elke aankoop kan je ook sparen voor bonuspunten! Die ruil je om in gratis producten of korting. Onze shop is nu ook mobielvriendelijk. Je kan dus ook via je mobiel direct aankopen doen.

Wordt je graag op de hoogte gehouden van de laatste nieuwigheden en leuke promoties? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief. Je ontvangt trouwens ook automatisch 10% korting op je volgende aankoop!

Heb je nog ergens een foutje opgemerkt dan mag je dit zeker melden.

Veel winkelplezier ;-)


Nieuw account aanmaken

Reactie plaatsen

Geen berichten gevonden

Plaats een nieuwe bericht